aug.2018 - Welkom op het Hoogend

Welkom op het Hoogend
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

augustus 2018
maandag 13 augustus,19.00 uur.
Vanmorgen naar mijn fysiotherapeute geweest en de brief die ik van de orthopeed had gekregen mee genomen. De oefeningen die ik al had zijn op advies van de orthopeed aangepast en aangevuld. Ook heb ik een brede en aangepaste pleister op mijn kunstknie gekregen, en vanavond kon ik al merken dat het allemaal wat minder pijnlijk was tijdens het lopen, hopelijk gaat het werken, ik ga tenminste wat de oefeningen betreft mijn best doen.

Fanmorren bin ik bij myn fysiotherapeute weest, ik hef un briêf fan de orthopeed kregen en die hat ik metnoamen. De oefeningen die ik al hat bin op advies fan de orthopeed anpast en anfuld. Ok hef ik un brede en anpaste pleister op myn kuenstknibbel kregen, en fanafend kon ik al merke dat ik tydus ut lopen un bitsju minder pine hat, ik hoap dat dit en de oefenigen helpen gaet, ik sal in yder gefal wat de oefeningen angaet myn best doên.

zondag 12 augustus, 20.00 uur.
Vanmiddag samen met Ika naar het Sneekweekconcert geweest aan de Looxmagracht, vorig jaar heb ik het moeten missen i.v.m. mijn gezondheid, dus vanmiddag hebben we samen dubbel genoten, het was geweldig. Vanmorgen met pijn en moeite een eindje gewandeld, maar dit moet ik maar gauw vergeten, ging pijnlijk.

Fanmiddah tegare met Ika naar ut Sneekweekkonsrt oppu Looxmagragt weest, forug jaar moest ik omdat ik siek was dit misse, dus fanmiddach hewwu tegare dubbel genoaten, ut was geweldug. fanmorren met pine en moeite un kuierke maakt, mar gauw fergete, gong pienluk.

zaterdag 11 augustus, 19.00 uur.
Vandaag een slechte dag wat het lopen aangaat, erge stijve benen en pijnlijk. Heb vanmiddag wel samen me Ika een kopje koffie gedronken in de stad, maar het lopen ging niet zo ik het graag wou. Heb een brief gekregen vanmorgen van de orthopeet voor de fysio, hierin staat welke oefeningen er gedaan moeten worden, dus maandag maar eens kijken wat het gaat worden.

Hat wat ut lopen angaet mien dach nyt fandaach, erg stiêf en pienluk. Hef fanmiddach tegare met Ika noch wel naar de stad weest en un bakje koffie dronken op ut terras, mar ut lopen gong nyt su ik ut graach wuu. Hef fanmorren un brief kregen fan de orthopeet foar de fysio, hyr staet in welke oefenigen ik doên mut, dus maandach mar us kieke wat dat wudde sal.
vrijdag 10 augustus, 20.00 uur.
Vandaag kontrakten verstuurd naar div. Shantykoren voor het optreden op 15 september. Samen met Ika tussen de buien door wat boodschappen gedaan en verder wat naar de regen zitten kijken en wat gelezen, saai hé.

Fandaach kontrakten vestuurdd naar feskillende Shantykoaren die optrede in Sneek op 15 september. Tegare met Ika wat boatskapkus deen en ferder wat naar de regen sitten tu kieken en wat lesen, saaie boêl hé.
donderdag 9 augustus, 17.00 uur.
Vanmiddag heb ik een foto laten maken van mijn kunstknie en daarna een bezoek gebracht aan de orthopeet. De knie was in orde maar ik moet een andere behandeling hebben van de fysiotherapeut, dus morge een afspraak maken met de therapeut. Ondertussen regent het lekker.

fanmiddach hef ik un foto maken laten fan mien kuenstknibbel en derna naar de orthopeet.De knibbel was in orde mar ik mut un andere behanneling hewwu bij de fysiotherapeut, dus morren mar weer un afspraak make bij de fysio therapeut. Ondertussen regent ut lekker.
maandag, dinsdag en woensdag, hardzeildag, 8 augustus, 16.00 uur.
Maandag en dinsdag heb ik geen wandelingen gemaakt, het was niet echt wandelweer, voor mij veel te warm. Maar vandaag heb ik samen met Ika een wandeling gemaakt over de markt in de binnenstad. Het was gezellig druk, je kon aan de mensen merken dat ze genoten van het veranderde weer, morgen wordt een regendag dus kunnen we dan weer eens genieten van regendruppels op ons hoofd. Zojuist nog een ritje gemaakt op de shuttle met Tjitse Bok, langzaam maar zeker begin ik me weer beter te voelen.

Maandach, dinsdach hef ik gjin kuierke maakt, ut was nyt egt kuierweer foar mij feul te warm. Mar fandaach hef ik tegare met Ika un kuier maakt over de merk inne binnestad. Ut was geselluch druk, ju konnen an de meensen merke dat su ok genoaten fan ut feranderde weer, morren wut un regendach dan kenne wu weer us genyte fan regendruppen op ju kop. Su krek hef ik noch un ritsju maakt met de shuttle met Jitse Bok, su langsamerhaan gaen ik mie steeds beter foêlen.
zondag 5 augustus, 19.00 uur.
Vanmorgen het was lekker weer, heb ik weer eens een wandelingetje zonder vriend rollator over een stille kermis en door een stille stad gemaakt. Onderweg hier en daar wat foto’s gemaakt, zo ook vanmiddag maar toen was het niet stil meer maar gezellig druk. Samen met Ika, die mij steunt tijdens het lopen hebben we een rondje kermis en stad gemaakt en lekker in de schaduw op het terras gezeten. Meer foto’s staan op mijn facebook pagina.

Fanmorren, ut was lekker weer, hef ik weer us un kuierke sonder friend rollator, over un stille kermus en deur un stille stad maakt. Onderweg hef ik her en dar wat foto’s maakt, krek as fanmiddach mar toen wast nyt meer su stil mar gesellug druk. Tegare met Ika, die steunt mie dan bij ut lopen, hewwu en rontsju kermis en stad deen en fijn int skaat op un terraske sitten. Meer fan myn foto’s staen op myn facebook bladsiede.
zaterdag 4 augustus, 20.00 uur.
Vorig jaar kwam ik op 4 augustus met rollator na een verblijf van 3 maanden in de Ielannen weer thuis. nu een jaar later mocht ik gisteravond, mee vaarend met de Simmerwille de vlootschouw weer meemaken, een voor mij prachtige en emotionele belevenis. Vanmiddag zijn we samen naar de Markstraat geweest, hier was het echte Sneekweeksfeertje met o.a. een opreden van de Heegemer Dekdweilers en onze vrienden uit Sassenheim, de Straatklinkers, mensen wij hebben samen genoten van deze middag, een heerlijke middag met vrienden en kennissen om ons heen.

Forug jaar kwam ik op 4 augustus met un rollator, na 3 maanden Ielannen weer thûs, nou un jaar later mogt ik gister tegare met Ika weer metvare oppu Simmerwille inne floatskouw, foar mij un pragtuge mar emotionele belevenis. fanmiddach binne wu tegare naar de Marktstraat weest, hyr wast un geselluch Sneekweeksfeerku met o.a. un optreden fan de Heegemer Dektweilers en oanse frienden de Straatklinkers uut Sassenheim. Meensen we hewwu tegare genoaten fan disse middach, un pragt middach met frienden en kennussen om oans hene.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu