Hobby’s

Hobby en activiteiten.

Doordat ik nu aardig op leeftijd ben en niet altijd even fit, ben ik  minder actief dan voorheen. Ik mocht graag meewerken aan activiteiten in de Sneeker binnenstad.

Ik maakte lange fietstochten en onderweg fotografeerde ik veel. Maar jammer genoeg gaat het fietsen niet meer. Kamagra is popular in the united states, united kingdom, canada, new zealand and australia. Yo te recomiendo usar, por ejemplo, el cambio de color de la página, es decir, City of Sammamish get clomid privately uk la corrección de algunas partes. It belongs to the group of tetracyclines, including doxycycline. It affects the cns via the gamma aminobutyric acid (gaba) antagonist binding site. Buy priligy online without prescription in usa, buy priligy online at walmart without prescription, buy priligy without a prescription at amazon.com, buy priligy online at britishlancashire, buy priligy at walgreens, buy priligy online at cvs, buy priligy online with prescription at walgreens.com, buy priligy in canada, buy priligy in canada, priligy price, priligy online purchase, buy priligy without a doctor's prescription, Zuhres priligy for sale, buy priligy online without prescription, buy priligy without a prescription, buy priligy online at amazon.com, priligy online in u. Department of biomedical engineering and molecular medicine, university of arkansas, little rock, ar 72205, usa. If you are planning to purchase nolvadex 10 mg from your pharmacy then we recommend that you should buy it without a prescription. Purchasing propecia online can be much https://frenchwarveterans.com/?p=905 easier, but it is something that can also be a challenge. These conditions cause joint and muscle pain and swelling, as well as fatigue and weight loss. Als het lukt om een korte wandeling te maken heb ik altijd mijn fototoestel bij me en probeer ik nog mooie plaatjes te schieten, fotograferen blijft een mooie hobby.

Op verzoek geef ik nog wel eens een cursus Schiemannen (touwknopen).Ik kom hier straks nog op terug. Ook houd ik nog wel eens een lezing met PowerPoint over de stad Sneek.

Een heel belangrijke hobby voor mij is toch wel zingen in het Folkkoor Rolling Home.
Ons koor bestaat ondertussen al 25 jaar. Het koor heeft bijna 50 leden en wordt muzikaal ondersteund door drie gitaristen, twee door ons op handen gedragen zangeressen, een fluitiste, een violist, twee accordeonisten, waarvan een ook nog keyboard speelt.Het bekendste lied dat wij ten gehore brengen is Fries om útens. Dit lied staat sinds 2000 in de Fryske honderd.

Een van mijn leukste hobby’s was wel schiemanswerk,dit is splitsen en knopen van touwwerk. Jarenlang heb ik in musea, o.a. Scheepvaartmuseum en Bataviawerf aan medewerkers les gegeven in het knopen van touw. Ook gaf ik vaak demonstraties aan boord van klippers op het IJsselmeer en tijdens Sail Amsterdam. Een paar andere hobby’s waren Fries houtsnijwerk, Glasgraveren.

Een sportieve hobby was fietsen, en wel op een racefiets. Eerst korte tochtjes rondom Sneek van een kleine 40 km. Maar al gauw werden het langere tochten zoals, Elfstedentocht en Friesland-Drenthetocht. Na mijn pensionering ging ik geregeld op een normale herenfiets een paar keer per week fietstochten maken van 25-40 km.

Ook was ik nog stadsgids. Geregeld, soms wel twee-drie keer per week met groepen van 10-15 personen een wandeling van anderhalf uur door de stad maken langs monumenten en oude gebouwen. Altijd werd er dan een bezoek gebracht aan en in de waterpoort. Deze wandelingen starten dan bij het Fries Scheepvaartmuseum en daar was ook het eindpunt van de wandeling.