Gastenboek

 

 

Dag Harm,

Compliment voor je website en je plannen!
Het ziet er prachtig uit allemaal, echt professioneel!
Mooi dat het weer beter met je gaat en je zin hebt aan activiteiten.Ik ga je zeker volgen! Hartelijke groet, ook aan Ika. Ook namens Ype.
Nel Schouwstra.

 

11 gedachten over “Gastenboek

 1. Wat mooi dat je de draad weer op pakt Harm…je kan boeiend vertellen en ik ga je volgen op je nieuwe site. Veel succes! En de groetjes van Hennie.

 2. Dag Harm, wat fijn dat je toch weer begonnen bent met je dagboek verhaaltjes. Ik heb ze de afgelopen maanden echt gemist en vooral de foto’s van Sneek en had de hoop al opgegeven.
  De vernieuwde website ziet er mooi uit. Het beste met je gezondheid en ga maar lekker door!
  Hartelijke groeten van Gerda uit Ruurlo.

 3. Beste Harm en Ika,
  Nog gefeliciteerd met jullie 57ste trouwdag. Ik heb je dagboek van de maandag november in één keer gelezen, want ik dacht dat je er helemaal mee was opgehouden, maar de website is heel mooi geworden en je maakt prachtige foto’s! Hartelijke groet, Ebel.

  • Er stond Maandag, maar er moest staan “de maand november”. Maar dat snapte je als ervaren computer man natuurlijk wel. Die dingen denken mee en veranderen woorden op eigen houtje. Stom joh!

 4. Hallo,
  Wat grappig, ik was op zoek naar iets heel anders, en zat in een link een berichtje van mijn nicht (Saskia Cnossen) op deze pagina, en warempel zie ik de naam Rozenberg.
  En zo ook de naam van oom Sjoerd voorbij komen.
  Volgens mij zijn wij dus ook familie.
  Wat een leuke pagina is dit.

  • Zeker zijn we familie, ik kan zo niet zeggen hoe dichtbij maar dat we familie zijn is zeker. Mijn neef heette Sjoerd en samen met hem hebben we onze stamboom uitgezocht. Leuk dat je hebt gereageerd en wil je meer weten stuur dan een mailtje naar hrharm@gmail.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.