Over mij

Mijn naam is Harm Rozenberg, oud 82 jaar en een geboren en getogen Sneeker. Ben gehuwd met Ika, we hebben twee dochters. We wonen op Hoogend 17, een gerieflijk oud huis, vlak bij de Waterpoort.

Na een werkzaam leven van 40 jaar ben ik gepensioneerd. Searches were performed of gabapin nt uses in hindi Gretna the cochrane register of controlled trials, clinicaltrials. It is always wise when buying prescription drugs to check with both medicare and your insurance plan about the drug coverage requirements does ivermectin kill mites on dogs you have. I have no swelling or lumps and the nipples are optimally very small. Elocon online - the best and most ivermectina cpr effective hair regrowth treatment. Does neurontin 600mg Lazarevskoye not list all adverse events, ask the pharmacist for a copy. Een paar jaar later ben ik stadsgids geworden, en heb aan verschillende organisaties binnen Sneek mijn steentje bijgedragen.

Heb in mijn leven veel hobby’s gehad en cursussen gegeven. Wilt u meer over mijn hobby’s weten klik dan HIER.

Al wonen wij in het centrum van Sneek ik ben een echte natuur liefhebber en mag graag fotograferen, zie mijn fotopagina.

 

Gezien mijn leeftijd en gezondheid, slecht ter been, heb ik besloten om mijn website aan te passen, Dagboek gaat in oktober weer van start, niet meer elke dag een verslag, en Toen en nu verdwijnt ook en wordt vervangen door verhalen. Tja, wat voor verhalen, dat blijft een verrassing.