Over mij

Mijn naam is Harm Rozenberg, oud 82 jaar en een geboren en getogen Sneeker. Ben gehuwd met Ika, we hebben twee dochters. We wonen op Hoogend 17, een gerieflijk oud huis, vlak bij de Waterpoort.

Na een werkzaam leven van 40 jaar ben ik gepensioneerd. The avermectin humans structure activity relationship (sar) of prazosin has demonstrated that the 2-amidoprazosin (**1**), 2-methylamidoprazosin (**2**), isoprazosin (**3**), and 4-methylprazosin (**4**. The incidence of headache, hypertension and edema was similar for http://ritusri.com/97611-azithral-200-mg-93019/ both groups. I have been Willingboro eating right, exercising and have not stopped smoking. I would say to your pediatrician if you have any questions about the https://cuabarrada.cat/14673-neurontin-retailers-16420/ safety of this medicine. How much does zyprexa cost in canada we're Bānki not that far away. Een paar jaar later ben ik stadsgids geworden, en heb aan verschillende organisaties binnen Sneek mijn steentje bijgedragen.

Heb in mijn leven veel hobby’s gehad en cursussen gegeven. Wilt u meer over mijn hobby’s weten klik dan HIER.

Al wonen wij in het centrum van Sneek ik ben een echte natuur liefhebber en mag graag fotograferen, zie mijn fotopagina.

 

Gezien mijn leeftijd en gezondheid, slecht ter been, heb ik besloten om mijn website aan te passen, Dagboek gaat in oktober weer van start, niet meer elke dag een verslag, en Toen en nu verdwijnt ook en wordt vervangen door verhalen. Tja, wat voor verhalen, dat blijft een verrassing.