Over mij

Mijn naam is Harm Rozenberg, oud 83 jaar en een geboren en getogen Sneeker.  Gehuwd met Ika, we hebben twee dochters. We wonen op Hoogend 17, een gerieflijk oud huis, vlak bij de Waterpoort.

Na een werkzaam leven van 40 jaar ben ik gepensioneerd. Een paar jaar later ben ik stadsgids geworden, en heb aan verschillende organisaties binnen Sneek mijn steentje bijgedragen. Al wonen we in het centrum van Sneek, ik ben een echte natuurliefhebber..

Heb in mijn leven veel hobby’s gehad en cursussen gegeven..Al wonen wij in het centrum van Sneek ik ben een echte natuur liefhebber en mag graag fotograferen, zie mijn fotopagina.

 

Gezien mijn leeftijd en gezondheid, slecht ter been,  en hartklachten, heb ik besloten om mijn website aan te passen, Dagboek is weer van start gegaan, maa zal niet van elke dag  met een stukje nieuws verschijnen. er komen twee nieuwe pagina”s bij en wel, .Mijn Jeugd en Terugblik,