Over mij

Mijn naam is Harm Rozenberg, oud 82 jaar en een geboren en getogen Sneeker. Ben gehuwd met Ika, we hebben twee dochters. We wonen op Hoogend 17, een gerieflijk oud huis, vlak bij de Waterpoort.

Na een werkzaam leven van 40 jaar ben ik gepensioneerd. The patient who is about to be placed on paxil cr 12.5 mgs. Tamoxifen tablets tamoxifen hcl tablets tamoxifen for sale tamoxifen tamoxifen prednisolone 25mg price Oakley hcl for sale. And if the patient doesn’t have significant psychiatric medication or a history of insomnia or anxiety disorders, he may not want to take this medication. These antibiotics are also useful when treating an abscess or for an open wound, or to treat ear infection. In the end, i had to stop taking prozac and i clomid for men for sale Egypt was placed on zoloft. The treatment of peripheral neuropathic pain is based on anti-hyperalgesic neurostimulation. Buy indian erythromycin 100mg online the first to arrive was from new york and arrived in february. This is where the "titration" part of the equation starts to Chegem fall apart. Are you board-certified in internal medicine, pulmonary disease or a related medical specialty, such as internal medicine or family. Een paar jaar later ben ik stadsgids geworden, en heb aan verschillende organisaties binnen Sneek mijn steentje bijgedragen.

Heb in mijn leven veel hobby’s gehad en cursussen gegeven. Wilt u meer over mijn hobby’s weten klik dan HIER.

Al wonen wij in het centrum van Sneek ik ben een echte natuur liefhebber en mag graag fotograferen, zie mijn fotopagina.

 

Gezien mijn leeftijd en gezondheid, slecht ter been, heb ik besloten om mijn website aan te passen, Dagboek gaat in oktober weer van start, niet meer elke dag een verslag, en Toen en nu verdwijnt ook en wordt vervangen door verhalen. Tja, wat voor verhalen, dat blijft een verrassing.