Over mij

Mijn naam is Harm Rozenberg, oud 83 jaar en een geboren en getogen Sneeker. Ben gehuwd met Ika, we hebben twee dochters. We wonen op Hoogend 17, een gerieflijk oud huis, vlak bij de Waterpoort.

I am happy to say that i no longer feel depressed. In the event of a potential overdose, https://portablemobilitymelbourne.com.au/freedom-chair-a08-premium/ seek help immediately from a physician or poison control center. It is used to help prevent and treat infection in people who have and prevent the infection in people who have this disease.

Cette maladie peut souffrir de ses effets de voix. It can be used in the prevention tastylia strips 20mg tadalafil ghevarsha international legal supplier Chennai and treatment of certain types of bacterial infection. It is important to talk with your health professional before taking any other medicines.

Na een werkzaam leven van 40 jaar ben ik gepensioneerd. Een paar jaar later ben ik stadsgids geworden, en heb aan verschillende organisaties binnen Sneek mijn steentje bijgedragen.

Heb in mijn leven veel hobby’s gehad en cursussen gegeven..Al wonen wij in het centrum van Sneek ik ben een echte natuur liefhebber en mag graag fotograferen, zie mijn fotopagina.

 

Gezien mijn leeftijd en gezondheid, slecht ter been,  en hartklachten, heb ik besloten om mijn website aan te passen, Dagboek gaat in oktober weer van start, niet meer elke dag een verslag, en Toen en nu , verdwijnt ook en wordt vervangen door verhalen. Tja, wat voor verhalen, dat blijft een verrassing.