Juli 2020

maandag 13 juli, 17.00 uur

Nee geen dagboek op vrijdag, afgelopen vrijdag had ik door een bezoek aan de cardioloog en de ICD deskundige geen zin meer, ik was te moe van die beide bezoekjes. Toen ik thuiskwam moest er voor zes uur nog het een en ander worden geregeld bij de apotheek, mijn medicijnen zijn weer veranderd, maar dat is nu klaar en maar hopen dat dat wat verandering brengt in mijn hartfalen. Vorige week waren er een paar regenachtige dagen en dus heb ik veel minder gelopen, maar doordat vochtige weer had ik ook weer meer pijn in mijn benen, daarom liep ik ook minder goed. Ook hebben we vorige week nog leuk visite gehad van Frouk Oostra, medewerkster van Ben v.d Knaap die samen hier in Sneek het gebeuren in ons theater runden, dit is een leuk bezoekje geweest. Gistermorgen hebben Ika en ik samen een eindje gewandeld en vanmorgen ben ik alleen op pad geweest en heb wat leuke foto’s gemaakt.

Nee frijdach gjin dachboek, op die dach moest ik naar de cardioloog en de ICD deskunige. Toen ik weer thûs was moest ik belle met de apotheek want foar zes uur moesten myn medicynen noch anpast wudde, nou mar weer hope dat disse verandering weer wat helpt foar myn hartfalen. Nou dan hadden we foruge week noch un paar regendachen en ik hat knap wat pine in de benen dus feul lopen hef ik ok nyt. Foruge week hewwu ok besoek hat fan Frouk Oostra, medewerkster fan Ben v d Knaap die tegare in Sneek heel ut gebeuren in ut teater runden, dit was un leuk besoekje. Gistermorren hewwu Ika en Ik noch un eintsju kuiert en fanmorren bin ik weer allynug op pad weest en hef noch wat leuke foto’s maakt.

top

Vrijdag 3 juli,17.00 uur.                                   

Alweer een week voorbij en alweer een nieuwe maand. Deze dag is de geboortedag van mijn vader in 1914, denk nog elke dag aan hem, mocht maar 47 jaar worden. Afgelopen maandag was Ika jarig, mijn vrouw mocht 85 jaar worden, ondanks het coronavirus hebben we dit met haar broers en zussen gevierd. Zondag zijn onze kinderen en kleinkinderen geweest om alvast moeders verjaardag te vieren, dit was erg emotioneel. Ook op maandag moest er bij mij weer bloed worden geprikt, heb hier nog niets weer over gehoord. Heb geregeld weer wat gewandeld maar het was niet altijd even gemakkelijk. Vanmorgen heb ik een bezoekje aan het F.S.M. gebracht hier is een mooie tentoonstelling over 75 jaar SKS skûtsjesilen. Daarna nog een wandeling gemaakt, maar zoals ik al schreef erg gemakkelijk gaat het niet het is nogal pijnlijk.

Alweer un weekje foarbij en alweer un nieuwe maand. Disse dach is de geboartedach fan myn vader in 1914, dink noch elke dach an um, mogt mar 47 jaar wudde. Ouwloapen maandach mogt myn meiske hur 85 ste jaardach fiere, ondanks de corona hewwu dit tog met hur broers en zussen fiert. Sundach binne oanse kiendus en kleinkiendus weest om moekes jaardach te fieren, dit was heel emosioneel. Ok op maandach moest dur bij mij weer bloêt prikt wudde, hef hyr noch niks weer over hoart. Hef disse week weer regelmatug wat kuiert mar ut gong nyt altyd even makkeluk. Fanmorren hef ik un besoekje brogt ant scheepvaartmuseum der is un moaie tentoanstelling over 75 jaar SKS skûtsjesilen, derna noch un kuierke maakt, mar su ik al skreef makkeluk gong ut nyt en ut was pynluk.

top

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.