mei 2022

Dinsdag 24 mei.

Ja,ja, vanmorgen voor het eerst weer sinds lange tijd, een eindje gewandeld, we achter de rollator, maar toch. Wel trof ik tijdens mij zeer korte wandeling een regenbui maar dat mocht de pet niet drukken, ik heb een eindje gelopen en hoop ook morgen weer een kort stukje te wandelen. Vanmiddag hebben we bezoek gehad van een goede vriendin van ons en zo is voor je het weet deze dag ook weer om gevlogen.

top.

Zondag-maandag-dinsdag-woensdag 16-17-18 mei.

Het is alweer zondag 22 mei.

De afgelopen dagen waren heel rustig, het was schitterend mooi weer maar ik mocht niet buiten. Dus mijn tijd maar verdrijven met boekje lezen en mijn grote hoeveelheid foto’s uitzoeken en de datums wanneer ze zijn gemaakt erbij plaatsen plus een omschrijving. Ook dit is niet het leukste werk, maar och, je bent bezig en zo zal het de komende dagen ook wel blijven denk ik, misschien gaat het lukken om een kort eindje te wandelen achter de rollator

top.

Zondag-maandag-dinsdag-woensdag 16-17-18 mei.

Over deze dagen kan ik kort zijn al duurden ze wel lang. Zondagavond kreeg ik weer pijn, ben met de ziekenhuisauto naar het ziekenhuis gebracht en op de hartbewaking. Maandag gelijk naar het MCL te Leeuwarden, hier ben ik gedotterd en hebben ze een stent geplaatst. Woensdag mocht ik weer naar huis. Moet wel kalmpjes aan doen, dus na het weekend weer eens proberen om een eindje te wandelen, nu eerst wel achter de rollator.

top

Vrijdag- zaterdag 13-14 mei

De afgelopen dagen maar wat achter de pc en wat zitten lezen. Zo nu en dan even in de voordeur gestaan en kijken naar ons tuintje wat mooi groen is en overal worden bloemknopjes zichtbaar, ook het koolmeesje echtpaar heeft het druk met hun jonkies in ons oude vogelhuisje. Zou wel graag een eindje wandelen, maar helaas staat mijn gezondheid dat niet toe.

top

Donderdag 12 mei.

Een mooie dag vandaag, ik mag jammer genoeg niet eventjes buiten van de zon genieten, zonlicht heeft invloed op mijn medicijn gebruik. Elke dag komt er weer een verpleegster twee keer mijn abceswond spoelen en het lijkt succes te hebben. Verder gaat het goed, alleen wat vervelende bijwerkingen van de medicijnen.

top

dinsdag 10 en 11 mei.

Hartfilmpje van gister was goed dus doorgaan met de medicijnen. Maar dat was niet echt prettig, vervelende bijwerkingen. De internist gebeld en contact met de huisdokter gehad weer meer medicijnen er bij, likt hier zo langzamerhand wel een apotheek, maar er komt een kleine verbetering in alle medicijn bijwerkingen.

top

Maandag 9 mei.

Vanmiddag om 13.00 uur moet ik een hartfilmpje laten maken ter controle van de antibiotica medicijnen die ik moet gebruiken, deze kunnen hartkloppingen veroorzaken, wat bij mij een beetje het geval is. Verder gaat het wel.

top

Zondag  8 mei.

Mooie dag vandaag, en moederdag. Vanmiddag zijn Janet en Kes geweest met een mooi Moederdag geschenkje, zelf had ik al rode rozen voor haar besteld, nog steeds jammer dat ik met dit mooie weer niet in de zon mag zitten, komt door gebruik van de medicijnen.

top

Zaterdag 7 mei.

Mijn eerste volledige dag weer thuis, na een week ziekenhuis verblijf. Moet erg enne aan de antibioticatabletten, nu maar weer proberen om weer wat op krachten te komen.

top

Vrijdag 6 mei.

Nadat ik van maandag tot aan vandaag in het Antoniusziekenhuis was, mocht ik vandaag met flink wat medicijnen op zak weer naar huis en hopen dat het met mijn gezondheid nu beter zal  gaan.

top.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.