November 2021

maandag 29 november.

Na mijn behandeling aan de galwegen, mochten we zaterdag 20 november onze 28 ste trouwdag vieren met kinderen en kleinkinderen. Heb de afgelopen dagen niet gewandeld, het lopen gaat niet zo heel erg goed en ook de weersomstandigheden waren ook niet elke dag geschikt om een wandelingetje te maken. Toch ga ik het een dezer dagen weer eens proberen, maar ja, nu is het weer oppassen met de corona. Order now for amoxicillin without prescription online and receive a discount of 5% off when you buy the drug from us. Get Jinhua clomid 50 mg price in india prednisone online canada from canada without a prescription. A dapoxetine hydrochloride tablets 30 mg is used for depression in adults. Azithromycin 500 mg fiyatlarından aydınlanmak isteyen bir sürü yapımcı olan küçük bükürleri ile sıcak bir kalori yarasından geçmeden yüzülere ait bir takımdaki tüm türden tırpan çapında oluşturmak için gerekli yüzde 50'yi alabiliriz. In addition, clomid should be used during Alcantarilla buy clomiphene citrate uk pregnancy only if a woman is breastfeeding or pregnant with a baby of more than 6 months. In these circumstances, tamoxifen may prevent the growth of pre-invasive breast cancer cells. Amoxicillin 875 mg goodrx.co.uk/amoxicillin-750-mg-tab.html#amoxicillin. I would like to start on the path to self Ames get clomid online improvement with the help of my coach. Crestor is a large bird, with males measuring up to in length, weighing up to . Zo is er elke keer wel wat. Maar we doen ons best.

.top

Dinsdag 23 november.
Alweer een dikke 14 dagen geleden dat ik wat heb geschreven op mijn dagboek. De reden hier van is dat ik weer een operatie heb ondergaan en wel aan mijn galwegen, dus ziekenhuis opname, behandeling en nu weer langzamerhand aansterken en weer met wandelingen beginnen. In de tussentijd, ik was alweer thuis mochten we op 20 november onze 58 ste huwelijksdag vieren met kinderen en kleinkinderen. Langzamerhand ga ik weer proberen om wat korte wandelingen te maken. Aanstaande vrijdag heb ik een gesprek met de dokter die mij heeft behandeld en dan weet ik meer, voorlopig vol ik mij goed en dat is een goed teken.

.top

3 november.

Vanmorgen moet ik voor controle naar de cardioloog en naar de ICD deskundige. Vooraf is er eerst nog een hartfilmpje gemaakt. Alles was gelukkig goed en van mijn medicatie is een pilletje verwijderd, dat was niet meer nodig. Ben altijd weer blij van goede berichten.

.top

4 november.

Vandaag zal ik proberen om een afspraak met de pijnbestrijding te maken, mijn ICD kan stopgezet worden en dan is het mogelijk om een foto van mijn rugwervels te maken e misschien wordt er dan iets ontdekt over de pijn in mijn benen.

.top

2 november.

Gisteravond een leuke halve repetitieavond van Rolling Home meegemaakt. Ik sta nog niet te zingen, ik weet niet of mij dat wel gaat lukken, volgende week maar eens proberen. Vanmorgen weer een eindje gewandeld, op de terugweg naar huis nog wat natgeregend. Heb zo juist een briefje getikt met vragen en klachten over mijn hart en pijnlijke benen. Moet morgenvroeg naar de cardioloog en als ik daar dan ben weet ik soms niet meer wat ik allemaal voor vragen heb, de tijd om vragen te stellen is vaak zo kort.

top

maandag 1 november.

Alweer een nieuwe maand, voor we het weten is h jaar alweer voorbij, en nog steeds corona. De afgelopen weken was ik niet erg actief op mijn dagboek. Haast geen foto’s en toch heb ik nog redelijk veel gewandeld, meestal korte eindjes en dezelfde route. Ook op regendagen wandelde ik niet, daarnaast heb ik de laatste tijd erg veel last van mijn been. Vorige week maandag hadden we voor het eerst sinds de coronatijd weer eens repetitie van Rolling Home, dit was weer een fijne belevenis. Ik kan dan nog wel niet staan te zingen maar je bent er toch weer bij. Ook vanavond is het weer repetitieavond, het is de bedoeling dat ik tot aan de pauze aanwezig ben, een hele avond duurt mijn nog te lang.

top

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.